Hillerstorp

Hammock Kungshult

30 595 kr
Mer info
Beställningsvara: Skickas inom 15-20 arbetsdagar

Beskrivning

Hammock Kungshult i svart aluminium från Hillerstorp.

En modern och högklassig hammock med stilrena linjer. Hammocken har praktiska avlastningsytor på sidorna för exempelvis böcker eller glas. Kungshult är tillverkad av aluminium med trädetaljer i FSC-certifierad teak. Tak i sunproof-material. Grå dynor och nackkudde i olefin med quickdry foam i sitsen. Quickdry är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga och god sittkomfort. Det är andningsbart, har öppen cellstruktur och är väderbeständigt och fungerar därför optimalt för utomhusmöbler.

 

  • Inklusive tak och dynor
  • Dynor med Quickdry stoppning
  • Tillverkad i tåliga material med minimal skötsel

 

MÅTT

Bredd: 141 cm

Djup: 251 cm

Höjd: 187 cm

Sitthöjd: 65 cm

Sittbredd: 174 cm

Sittdjup: 59 cm

Varumärke

Möbler från Hillerstorp

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä.

 

Både för balkong och trädgård

Hos Hulténs finner du ett utvalt sortiment av balkongmöbler, konstrottingmöbler, trämöbler och loungemöbler från Hillerstorp. 

Egenskaper

EAN 7319070099375
Färg Svart; Grå
Leverantörens Artikelnummer 9937
Produkttyp Hammock
Material Aluminium
Djup 141
Bredd 251
Höjd 187
Sitthöjd 65
Sittdjup 59