Hillerstorp

Oxhult Matgrupp

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
16 826 kr 18 695 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Hillerstorp

Beskrivning

En modern och stilren serie från Hillerstorp tillverkad av svart pulverlackad aluminiumstomme. Sits och rygg i klädd ljusgrå textilen och olefin med quiltad insida och quick dry foam i sitsen. Quickdry är ett unikt fyllnadsmaterial med snabb upptorkningsförmåga och god sittkomfort. Det är andningsbart, har öppen cellstruktur och är väderbeständigt och fungerar därför optimalt för utomhusmöbler. Stolarna säljs som 2-pack. Bordet är en stilren möbel med gott om plats för många. Tillverkad av svart pulverlackad aluminiumstomme med bordsskiva i keramiskt glas, 6mm tjock.

Recensioner

Varumärke

Möbler från Hillerstorp

Hillerstorp är en av Nordens största tillverkare av trädgårdsmöbler och utemöbler. Hillerstorp har en stor erfarenhet av att tillverka utemöbler av hög kvalité till ett bra pris. Här finner du möbler i konstrotting, furu, rotting, stål, aluminium samt dynor i många olika storlekar. I sortimentet ingår stolar, stapelstolar, soffor, möbelskydd och mycket mer. Skapa den typiska svenska sommaren med möbler från Hillerstorps Trä.

 

Både för balkong och trädgård

Hos Hulténs finner du ett utvalt sortiment av balkongmöbler, konstrottingmöbler, trämöbler och loungemöbler från Hillerstorp. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Hillerstorp