FRITAB

Läs mer

Fina Fritab dynor till utemöbler

Fritab är ett familjeföretag med 40 års erfarenhet av att tillverka dynor till utemöbler. I deras stora sortiment finns bl.a. hammockdynor, sittdynor, dynor till konstrottingmöbler, solstolsdynor, däckstolsdynor och mycket mer.

När sommaren är här och det är dags att ställa fram utemöblerna så kan en snygg dyna vara en perfekt detalj som ger dina utemöbler ett nytt utseende. Det kan ibland vara roligt att piffa upp uteplatsen med lite färg och därför erbjuder vi även färgglada dynor av hög kvalitet som är väldigt färgbeständiga, även i starkt och konstant solljus.

Fritabs långa erfarenhet av att tillverka dynor gör att hela sortimentet endast tillverkas av högkvalitativa material som Sunbrella, som anses vara det bästa tyget för utomhusbruk.

Dynor, Roxy-stolar och parasoll

I Fritabs utvalda sortiment av produkter för utomhusbruk hittar vi dynor, friluftsstolen Roxy och parasoll. Dynorna finns i ett flertal klassiska färger men även mer iögonfallande färger som till exempel:

 • Svart
 • Grå
 • Röd
 • Grön
 • Rosa
 • Lila
 • Denimblå
 • Mönstrade dynor

Det finns även flera kulörer som du kan matcha ditt Fritab parasoll med.

Fritab har även tagit fram den populära Roxy-stolen som är en smidig brassestol med lyxiga funktioner och tillbehör. Roxy-stolen finns i flera färger och utföranden, och du hittar alla modeller hos oss.

Trendiga Fritab dynor till lastpallar

Något som har blivit väldigt populärt är även dynor till lastpallar. Vi säljer Fritabs lastpallsdynor, Palle, som utmärker sig med sina sobra färger av hög kvalité och hållbarhet. Palle finns i färgerna kolgrå, mocka och betonggrå.

Till Palle finns även en matchande ryggdyna som går att köpa till så att du kan fixa det ultimata lounge-hänget på din balkong, altan eller terrass.

Med lastpallar och Palle skapar du enkelt en trendig och lite rå stil som passar perfekt med inredningsdetaljer och krukor i betong. För att mjuka upp stilen lite kan du inreda med mysiga filtar och härliga kuddar som bjuder in till härliga stunder på uteplatsen. På Hulténs kan du hitta din helt egna stil och skapa den bästa uteplatsen för just dig.

Dynor till olika material

Det är något speciellt med att sitta i en loungesoffa utomhus och njuta av utelivet. När du kommit hem efter en lång arbetsdag kan det vara skönt att lägga sig ner i en soffgrupp utomhus och bara njuta. För att se till att utevistelsen blir så bra som möjligt är det viktigt att ha bekväma och mjuka soffdynor till din utemöbel eller soffgrupp.

Vi har ett stort sortiment av loungedynor till utemöbler i exempelvis:

 • Konstrotting
 • Aluminium
 • Teak
 • Rotting
 • Stål
 • Plast
 • Furu

Om du har hårda och kalla material som aluminium och stål kan du mjuka upp stämningen med tjocka och mysiga dynor. Det ger en varmare känsla och är underbart att sitta i.

Om du har loungemöbler i teak, konstrotting eller furu kan det istället vara snyggt att matcha med smalare och mer råa dynor. Det är också fint att ha dynor i naturfärger som grå, off-white eller olivgrön. Det skapar en väldigt snygg stil som både är trendig och tidlös.

Ge din konstrottingsoffa eller alumniumsoffa ett ansiktslyft med nya dynor och njut av din härliga uteplats, oavsett vilket stil du har.

Så här förvarar du dina Fritab dynor

När du har snygga dynor från Fritab är det en väldigt bra idé att förvara dem ordentligt så att de kan hålla i flera år framöver. På Hulténs kan du hitta ett brett urval av dynlådor som passar till flera typer av dynor.

Oavsett vilka Fritab dynor du väljer så finns det en smart lösning för att förvara dem korrekt. Det är speciellt smart att investera i en dynbox när du köper dynor i hög kvalitet. Om du tar hand om dynorna så kommer de nämligen att förbli fina och fräscha i flera år framöver.

Köp Fritab dynor till alla tillfällen på Hulténs

Upptäck ett av nordens största sortiment av dynor till utemöbler hos Hulténs. Här hittar du allt du behöver för att förgylla uteplatsen och skapa minnen med familj och vänner.

Här kan du också köpa allt inom skydd till utemöbler och förvaring av dynor. Ta en titt på det enorma urvalet på Hulténs idag och skapa den perfekta uteplatsen för dig.