Skargaarden

Skargaarden tillverkar utemöbler med ambitionen att möblerna ska ha kvaliteten att klara av ett av världens mest påfrestande utomhusklimat men samtidigt vara vackra nog att ställa som matgrupp i vardagsrummet. Upptäck möblerna hos Hulténs!
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 133

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 133

Sida
per sida
Minskande ordning
Skargaarden

Skandinavisk stil från Skargaarden

Skargaarden tillverkar utemöbler med ambitionen att möblerna ska ha kvaliteten att klara av ett av världens mest påfrestande utomhusklimat men samtidigt vara vackra nog att ställa som matgrupp i vardagsrummet. Trädgårdsmöblerna från Skargaarden utstrålar en nästan obesvärad känsla och en karaktär som definieras av stort engangemang i både produktion och materialval. Och kanske det mest uppenbara - detaljerna som avslöjar sig till dig med tiden; teaken får en vacker vitgrå patina och alla geniala lösningar i produkterna som höjer enkelheten till något storslaget.

Inget krångel, inget extra - bara att mindre blir ännu mer!

Utvald blandning av vackra utemöbler

I Skargaardens kollektioner finner vi en noga utvald kombination av loungemöbler, matgrupper och soffgrupper i material av högsta kvalitet. Utemöbler från Skargaarden är tillverkade av material som håller länge och kan stå ute året runt. Skargaarden har även stor kunskap i textil och använder sig bara av dynor som har en bra färgäkthet som säkerställer att dynorna inte tappar färgen ute i solen. I sortimentet ingår kollektioner som H55, Nozib, Häringe, Bönan, Kryss, Resö, Djurö, VIken och Oxnö. Gemensamt för alla Skargaarden utemöbler är att de håller en tydlig skandinavisk stil, både i material och uttryck. 

Trädgårdsmöbler från Hulténs

Hos Hulténs finner du ett komplett utbud av Skargaarden utemöbler samt accessoarer. Letar du efter teakmöbler, aluminiummöbler eller prydnadskuddar kan du hitta ett stort urval hos oss. Välj mellan snygga solstolar, bord eller stolar i teak, loungemöbler i underhållsfria material. Med Skargaarden möbler kan du skapa en unik atmosfär på din uteplats som även säkerställer bra hållbarhet och en möbel du kan älska i många år framöver. Välkommen att se vårt utbud av Skargaarden utemöbler.  

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.