Rottingmöbler

Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 258

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 258

Sida
per sida
Minskande ordning

Rottingmöbler för livsnjutaren

Det finns få möbler som har ett så fint hantverk som rottingmöbler. Rotting är ett speciellt träslag från en palm som har mycket lättarbetade fibrer, vilket lämpar sig väldigt bra till möbler. På Hulténs för vi ett stort sortiment av olika rottingmöbler. Du kan t.ex. hitta soffgrupper, fåtöljer och stolar i rotting i vårt stora sortiment av möbler i rotting. I sortimentet hittar du bl.a. rottingmöbler från Sika-Design, Artwood, Cane-Line och Brafab. Rottingmöbler kan vara helt obehandlade, men de kan också vara färgade i svart, vit, blå eller grön.

Rottingfåtölj för en härlig inredning

Att inreda med möbler i rotting har länge varit populärt. Du kan t.ex. inreda med rotting fåtölj i kombination till din övriga inredning, vilket ofta ger en snygg mix i inredningen. En annan rottingmöbel som också har varit populär länge är rottingsoffan som ofta pryder uterum runt om i landet. Vi säljer rottingsoffor i olika storlekar och färger som ger din inredning den där extra hemtrevliga känslan.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.