Solsängar

Läs mer

Solsängar för härlig avkoppling

En solsäng är verkligen ett möbel som är förknippad med sommaren. Den är perfekt att ha som en avkopplingsplats vid poolen eller på balkongen eller terrassen. Solsängen en av de mest populära sommarmöbler som fungerar till många tillfällen. I vårt stora sortiment av solsängar och solvangnar vet vi att du kan hitta en solsäng som passar dina behov. 

Vi har många olika typer av solsängar som gör det enkelt att matcha din inredningsstil. I vårt sortiment finns många olika solsängar i konstrotting. Du kan även köpa en solsäng med hjul för att enkelt kunna flytta solstolen vilket är användbart om du har flera platser i trädgården som är bra att lägga sig i, beroende på solens läge.

En solsäng i trädgården får dig att koppla av och ligga bekvämt medan du känner solens strålar eller sitter bekvämt med en spännande roman eller en ljudbok. Med en solsäng kan du också justeras lutning på ryggstödet och kan därmed både ligga helt ner eller stå upp i en vinkel på cirka 60 grader, så att du alltid ligger skönt. 

 

Ledande kvalitets utemöbler

Vi arbetar med de marknadsledande varumärkena inom segmentet utemöbler och du hittar bland annat:

  • Brafab
  • Cane Line
  • Skargaarden 
  • Artwood 

 

Och många fler i vårt stora sortiment av utemöbler. Välkommen att inspireras av vårt sortiment av solsängar.

När våren och sommaren är här då vill man bara vara utomhus. Efter en lång och mörk vinter med regn, snö och frost längtar de flesta efter sommarvärmen och solen. Det är därför det är så trevligt när du äntligen kan ligga och njuta av solen och få en ordentlig D-vitamininjektion från solen. Men hur kan du få det mesta ut av solens strålar? Om du båda vill ha mycket sol och ligga bekvämt är en solsäng eller en solstol från Hulténs något för dig.

 

Stort urval av solsängar och solstolar i konstrotting

Vi har ett stort och brett urval av solsängar och solstolar på Hulténs. En solstol är perfekt för att placera i en trädgård där det finns gott om sol och samtidigt en lugn plats där det finns skydd. En solsäng eller solstol är det perfekta möbel för att koppla av och få de viktiga doserna av D-vitamin. Solsängen kan stå ute hela sommaren, och det är bara att lägga till några extra kuddar och filtar så kan den även användas när det är lite kallare.

En solsäng med ben är lämplig för att flytta runt i trädgården beroende på var det finns skydd eller sol, medan en solsäng utan ben å andra sidan är mer lämplig för att placera stillastående på en fast plats i trädgården. Vi har solsäng i många olika stilar, färger och material.

 

Hitta familjens nya favoritplats

Vi erbjuder också en speciell dubbel solsäng som är lämplig för par eller om det också ska finns plats för barnen att lägga sig och njuta av solen utan att behöva ligga på gräset eller terrassen.

Våra solsängar och solstolar utgör ett brett sortiment av material och du hittar solsängar i trä, konstrotting, teak, metall och solsängar i polyrattan med tygöverdrag.

 

Tillbehör till solsängar

Det absolut vanligaste tillbehöret till en solsäng eller solvagn är solsängsdynor. Oavsett om solsängen är tillverkad helt i trä, metall eller textileneväv så kan det vara skönt med en härlig dyna. Vi har både lite tunnare och tjockare solsängsdynor i olika färger och mönster som passar till solsängarna.

 

Underhåll och förvaring av solsängar

Det är viktigt att underhålla dina utemöbler. Och för detta är det viktigt att impregnera dynorna för att skydda dem. Här finner du underhållning för teakmöbler, konstrottingmöbler, aluminiummöbler och mycket mer. Vi för även ett stort sortiment av dynboxar, som gör att du enkelt kan förvara dina dynor. 

 

Köp din solsäng på Hulténs

På Hulténs är det alltid enkelt att köpa den perfekta solsängen eller solstolen till din trädgård. På den här sidan hittar du ett stort urval av solsängar och solstolar, så det finns definitivt något som passar din trädgård, balkong eller terrass. Naturligtvis är du alltid välkommen att komma förbi vårt showroom och se solsäng och solstolar med dina egna ögon.