Solsängar

En solsäng är verkligen en utemöbel som är förknippad med sommaren. Den är perfekt att ha som en avkopplingsplats vid poolen eller som en vanlig altanmöbel. Hitta din solsäng hos Hulténs.
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 130

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Orlando solsäng i svart twistad konstrotting från Artwood.
 2. Erbjudande
  vilared solsäng svart hillerstorp
  Hillerstorp Vilared Solsäng svart
  Specialpris 7 290 kr rek. pris 7 795 kr
 3. Erbjudande
  Tampa solstol Artwood
 4. Erbjudande
  Orlando solstol Artwood
 5. Erbjudande
  Artwood Tampa solstol grå konstrotting
  Artwood Tampa solstol inkl. dyna
  Specialpris 6 990 kr rek. pris 9 645 kr
 6. Erbjudande
  Artwood Orlando solsäng konstrotting
  Artwood Orlando solsäng inkl. dyna
  Specialpris 6 990 kr rek. pris 12 475 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 130

Sida
per sida
Minskande ordning

Solsäng för härlig avkoppling

En solsäng är verligen en produkt som är förknippad med sommaren. Den är perfekt att ha som en avkopplingsplats vid poolen eller som en vanlig altanmöbel. I vilket fall som helst är solsängen en av våra mest populära sommarmöbler som fungerar till många tillfällen. I vårt stora sortiment av solvagnar och andra trädgårdsmöbler tror vi att du enkelt kan hitta en solsäng som passar ditt ändamål. 

Vi har många olika typer av solsäng, vilsäng, solvagn och andra sängar som gör det enkelt att matcha solstolen till din inredning. I vårt sortiment finns många olika solsängar t.ex. solstol i konstrotting, solstol i trä, solstol i teak och många fler. Du kan även köpa en solsäng med hjul för att enkelt kunna flytta solstolen. 

Vi arbetar med de marknadsledande varumärkena inom segmentet utemöbler och du hittar bl.a. Brafab, Cane Line, Skargaarden och Artwood i vårt stora sortiment av trädgårdmöbler. Välkommen att inspireras av vårt sortiment av solsängar.

Tillbehör till solsängar

Det absolut vanligaste tillbehöret till en solsäng eller solvagn är solsängsdyna. Oavsett om solsängen är tillverkad helt i trä, metall eller textileneväv så kan det vara skönt med en härlig dyna. Vi har både lite tunnare och tjockare solvagnsdynor i olika färger och mönster som passar till solsängarna.

Underhåll och förvaring av solsäng

Det är viktigt att underhålla dina utemöbler. Och för detta har vi tagit fram ett specialsortiment med skötselprodukter för utemöber. Här finner du underhållning för teakmöbler, konstrottingmöbler, aluminiummöbler och mycket mer. Vi för även ett stort sortiment av dynboxar, som gör att du enkelt kan förvara dina dynor. 

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.