Brafab

Andy vilsäng khaki/khaki teak

3 695 kr 4 105 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
  Solsängen Andy från Brafab är en högkvalitativ vilsäng som är tillverkad av lackerad aluminium, textilene och teak. Detta gör den inte bara snygg att titta p... Mer info
3 695 kr 4 105 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
  Solsängen Andy från Brafab är en högkvalitativ vilsäng som är tillverkad av lackerad aluminium, textilene och teak. Detta gör den inte bara snygg att titta p... Mer info
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Komplettera med

Specifikationer

Märke Brafab
Färg Brun
Material Teak
Bredd 70 cm
Djup 188 cm
Höjd 98 cm
Lev.art nummer 4780-21-21

Specifikationer

Märke Brafab
Färg Brun
Material Teak
Bredd 70 cm
Djup 188 cm
Höjd 98 cm
Lev.art nummer 4780-21-21

Beskrivning

 

Solsängen Andy från Brafab är en högkvalitativ vilsäng som är tillverkad av lackerad aluminium, textilene och teak. Detta gör den inte bara snygg att titta på, utan även tålig mot väder och vind. Solsängen har en justerbar rygg och fotdel som gör det möjligt att hitta den perfekta positionen för att njuta av solens strålar. Dessutom är den utrustad med hjul, vilket gör det enkelt att flytta den runt på terrassen eller trädgården. För att uppnå maximal komfort rekommenderas att komplettera sängen med en mjuk och skön dyna. Med en bredd på 50 cm och en total bredd på 70 cm, samt ett djup på 118 cm, är sängen tillräckligt stor för att rymma både korta och långa personer. Sammanfattningsvis är Solsängen Andy ett utmärkt val för den som vill ha en stabil och bekväm säng att koppla av på under soliga dagar.

Recensioner

Varumärke

Smakfulla utemöbler

“Vi är inga storstadsbor - men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt”. Brafab har varit verksamma sedan 1935 och det råder ingen tvivel om att Brafab levererar utemöbler av hög kvalitet. Brafab arbetar hårt för att ligga långt fram med produktutveckling, komfort och design utan att ge avkall på hög kvalité. I sortimentet finns många olika produktserier med en smakfull blandning av utemöbler i olika stilar. Här kan du hitta smarta och bekväma balkongmöbler, stora loungemöbler, en inbjudande matgrupp med förlängningsbart bord eller bara ett snyggt parasoll som ett bra solskydd till uteplatsen. De senaste året har det varit väldigt populärt med underhållsfria utemöbler i aluminium som t.ex. kollektionerna Leone och Belfort. En annan populär serie i Brafabs sortiment är även Delia, som är en stor serie av utemöbler i aluminium i olika färger. Upptäck alla Brafabs serier hos Hulténs!

 

Trädgårdsmöbler av hög kvalitet

Brafabs främsta inriktning är att tillverka trädgårdsmöbler av hög kvalitet med god precision. I det stora sortiment av snygga och moderna utemöbler ingår mängder av olika material. Konstrottingmöbler från Brafab är snygga och har en härlig komfort, konstrottingmöbler har även egenskapen att vara i princip helt underhållsfria – så länge du tar in dynorna när det regnar. Det finns även soffgrupper med dynor som tål att ligga ute när det regnar. I Brafabs sortiment återfinns även teakmöbler som har många bra egenskaper för utomhusbruk och det nordiska klimatet. Teak är ett populärt träslag i just utemöbler då de får en fin silvergrå patina med åren om den inte oljas in. Du kan även välja att olja in dina teakmöbler om du önskar en mörkare yta på träet. I sortimentet finner du även andra sorters sommarmöbler som smarta däckstolar och sköna hammockar att koppla av i under sommarens varmaste dagar. Brafab vet att det svenska klimatet kan bjuda på alla sorters väder med både regn och sol, därför ligger alltid hållbarheten i fokus när en ny utemöbel tas fram i produktion. Brafab säljer utemöbler som stolar, solsängar, bord, soffor, bänkar och mycket annat i teak. Brafab har även ett stort sortiment av utemöbler i aluminium. Aluminiummöbler är ett väldigt populärt material för trädgårdsmöbler så det är helt underhållsfritt. Brafab säljer matbord, stolar, loungemöbler och soffgrupper i aluminium.

 

Njut av sommaren i bekväma utemöbler

När du köper utemöbler från Brafab märker du att form, funktion och kvalitet är noga uttänkt. Trädgårdsmöblerna ska tillföra dig och din trädgård någonting speciellt samtidigt som de håller hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, titta på och såklart sitta i. När du väl har köpt en utemöbel som faller dig i smaken är det även viktigt att tänka på underhåller och rengöringen av dina trädgårdsmöbler. Därför har vi ett stort sortiment av underhåll till utemöbler där du kan hitta rengöring till många olika material. Vi har även möbelskydd i olika storlekar som gör att du enkelt kan hitta ett formsytt möbelskydd till hörnsoffa, bord, stapelstolar, däckstolar och mycket. Besök då gärna kategorin: Möbelskydd.

Hulténs är en av nordens största återförsäljare av Brafab och andra utemöbler. I våra butiker kan du se provsitta och titta på stora delar utav Brafabs stora sortiment tillsammans med många andra trädgårdsmöbler från ledande varumärken. Här kan du ta en kaffe, prata med våra säljare och inspireras av olika uterumsmiljöer. Du kan även köpa utemöbler från Brafab till bra och billiga priser här på vår hemsida, här samlar vi hela sortimentet och du kan få en snabb leverans i hela Sverige med en rad olika betalningsalternativ.  Välkommen att handla dina nya Brafab utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 3 694,50 kr